avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... golire instalatie termica pentru schimb calorifere - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

golire instalatie termica pentru schimb calorifere - reglementari?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Stau cu peretii neterminati si mobila nemontata pentru cu dl. administrator ma plimba cu perioada cand se golesc caloriferele.

Anul trecut in septembrie, nu le-am putut schimba pentru ca cica le umpluse. A zis sa astept pana in primavara. Ieri, cand am mers sa intreb cand se goleste, a zis ca in septembrie. Isi bate joc de mine, iar eu nu pot finisa zugraveala.
Exista o reglementare, ceva, pe care sa i-o flutur sub nas? Unde sa sun pentru informatii? La CET? La Radet?
Nu am dormit toata noaptea de nervi :(



Multumesc

Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
xcpaula, utilizator
Cel mai recent răspuns: xcpaula , utilizator 10:30, 10 Mai 2013
De regula golirea instalatiei de alimentare cu agent termic o face furnizorul de servicii dupa incetarea asigurarii de caldura
Aveti varianta fie sa va interesati direct la furnizorul dvs de agent termic fie,la presedintele de asociatie

Adevarat a inviat!

Am sunat la RADET. Cica ei nu mai golesc instalatiile. Trebui cerere de la asociatie si platita taxa. Superb! Totul este numai in detrimentul nostru....
Daca vrea, administratorul va poate ajuta.
Faceti cerere catre presedintele asociatiei si spuneti-i ca aveti de montat caloriferele in apartament. Sa goleasca instalatia pe tronsonul dv., adica cat mai limitat posibil, pana la nivelul de sub apartamentul dv.

Eu am facut aceasta operatiune anul trecut de nenumarate ori si nu ne-a venit niciun adaos de apa.
Pai RADET ce sa va spuna? Normal ca v-a spus ce se face in mod normal, dar cantitatea de apa golita este de cativa mc, asa ca nu vad care ar fi problema chiar si in cazul in care ati face cerere, asa cum pretinde RADET.

Mergeti totusi la presedinte si vorbiti cu el.
Multumesc.
:) minunatul apartament este la parter din 10, deci se va consuma ceva....
Vorbeste astazi sotul si cu presedintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat de 3 luni o garsoniera in sectorul ... nicoletanetedu nicoletanetedu Buna ziua, Am achizitionat de 3 luni o garsoniera in sectorul 3 iar acum am inceput sa o renovez, deoarece in interior erau doar peretii. Doresc de ... (vezi toată discuția)
Golire si umplere instalatie termica pe timp de iarna irina_karina irina_karina Buna ziua! Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente. Se vor ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)