avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul presedintelui de bloc de a efectua reparatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul presedintelui de bloc de a efectua reparatii la spatiul comun

Buna ziua.
La baza blocului in care locuiesc exista o bordura (margine) care este fisurata de 2-3 ani. Anul acesta, observand ca fisura s-a adancit si bordura din dreptul ei sta sa cada, l-am rugat pe presedintele blocului sa reparam bordura, deoarece cand ploua, apa se infiltreaza prin crapatura in subsolul blocului, unde a cazut tencuiala. Desi am solicitat repararea de mai multe ori (nu m-a refuzat niciodata, dar nici nu a venit nimeni sa repare si au inceput ploile deja) nu se intampla nimic. Teoretic el nu este afectat direct deoarece locuieste pe scara cealalta, dar apa infiltrata la baza blocului slabeste zidurile.
Va rog sa ma invatatati cum sa procedez sa-l fortez sa repare, avand in vedere faptul ca reparatia nu costa o avere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:43, 28 Octombrie 2014
Sesizati oficial comitetul executiv al asociatiei de proprietari
Daca nu se solutioneaza pozitiv,sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa oblig vecinul sa isi repare balconul? Miliana2013 Miliana2013 Buna, Locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc. Vecinii de la etajul 1 au balcon la sufrageria lor, eu nu am. De fiecare data cand ploua sau ninge se ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Balconul vecinului,foarte deteriorat sonia28 sonia28 Buna seara, Trec prin urmatoarea situatie neplacuta.Am inchis balconul cu termopan,insa din pacate,cand ploua putin mai tare,efectiv ne ploua in ... (vezi toată discuția)