avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului, tatal nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului, tatal nu indeplineste conditiile!

Buna ziua

In inceputul lui decembrie copilul meu implineste 2 ani. Pana acum (eu mama) am avut concediu.
Am inteles si si tatal trebuie sa isi ia o luna de concediu.
Ce se intampla daca tatal nu indeplineste conditiile: nu are 12 luni consecutive lucrate inainte de nasterea copilului?
Pot ramane eu in concediu platit pana la doi ani sau trebuie sa ma intorc ca un an si 11 luni la servici?
Cel mai recent răspuns: alina_f , utilizator 18:10, 28 Octombrie 2014
1. Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile dvs. beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Dar verificati la AJPIS daca la dosar ati depus acte care sa dovedeasca faptul ca tatal nu indelineste conditiile pentru a beneficia de CCC.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc o luna pentru tata evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Eu imi termin ccc in 2 luni si ma intorc la servici si am inteles ca ultima luna trebuia sa stea tatal in concediu crestere copil.Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in concediul de crestere copil. acesta implineste ... Cristiana Nica Cristiana Nica Buna ziua! Sunt in concediul de crestere copil. Acesta implineste 2 ani pe 29 septembrie.Sotul, acum, este angajat in Romania de 1 an, dar ,inainte de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2 lea copil criss2018 criss2018 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire,sunt in concediu de creșterea copilului pana in data de 7 ianuarie 2018(dara cand împlinește copilul 2 ani) ... (vezi toată discuția)