avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare pe un credit inchis
Discuție deschisă în Executare silită

Executare pe un credit inchis

In anul 2006 am facut la CEC un imprumut in valoare de 4700 lei pe care l-am inchis prin refinantarea creditului in anul 2007 , acum in 2014 am primit acasa si la serviciu hotarare judecatoreasca de la executor prin care sunt instiintat ca mi se pune proprire pe salariu pentru neplata creditului din 2006.
am sunat la executor sa ii spun ca am creditul inchis si ca am acte care atesta asta ,dar mi-a raspuns sec ca nu e treaba lui asta trebuie sa vorbesc cu cei care au cerut executarea.Am vorbit cu cei de la cec iar ei nu stiu nimic despre acel credit chiar mi-au dat la mana o adeverinta ca am creditul inchis in 2007,iar pe cei care au cerut executarea adica "kruk "as vrea sa ii dau in judecata dar nu prea stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 13:23, 29 Octombrie 2014
depuneti contestatie la executare
Sunteti 100 % sigur ca se datoreaza creditului de la CEC ? Si nu de la un alt credit ?
Nu ca nu ar fi in stare camatarii legali de asa ceva ...
Dupa cum scria Cabinet Detectiv Particular Arad, depuneti cat mai repede (max 15 zile de la primirea actelor de la executor) contestatie la executare, eventual cu solicitare daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)
Dupa o executare silita la un an din nou o executare silita tot in baza acelui contract de credit. bogdanielo bogdanielo Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai pe scurt pentru ca toata lumea a auzit povesti similare. A fost luat un credit de la banca nu a putut fi platit la timp a ... (vezi toată discuția)
Executare flaviafanea flaviafanea Buna ziua Am facut contestatie la executare intr un dosar al unui credit din 2005.Ultima plata am facut o in 2010 iar in ianuarie 2018 s a cerut executarea.em ... (vezi toată discuția)