avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dupa o executare silita la un an din nou o executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dupa o executare silita la un an din nou o executare silita tot in baza acelui contract de credit.

Buna ziua,
Incerc sa fiu cat mai pe scurt pentru ca toata lumea a auzit povesti similare.
A fost luat un credit de la banca nu a putut fi platit la timp a aparut o executare silita cu o valoare imensa ( dobanzi etc probabil) .
In Februarie 2016 a incetat poprirea conform platilor realizate catre executor. Nu am primit nimic la mana cum ca s-ar fi terminat cu aceasta datorie catre kruk nici de la executor nici de la kruk si am zis ca totul s-a terminat.
Pe la inceputul anului 2017 am primit de la kruk o scrisoare cum ca vor executa din nou silit plata unei sume in jur de 3000 RON in dobanzi si nu mai stiu ce scria pe acolo. Am mers la un avocat acesta a facut o scrisoare catre kruk cum ca nu se recunoaste datoria fata de ei si am asteptat sa primim un raspuns.
Intr-un final acum cateva zile a venit un raspuns de la executor cu o poprire in valoare de 700 RON impreuna cu o scrisoare de la kruk si o cerere de staruinta pentru actualizarea dobanzilor.
Ce ar trebui facut in aceasta situatie? Mi s-a recomandat sa fac o contestatie pentru aceasta poprire. Si daca nu o fac ce pasi ar trebui urmati pentru a termina orice relatie cu cei de la kruk si cu aceasta poveste.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:01, 27 Septembrie 2017
Contestati, cereti actele de la executor, incheierea de reluare a executarii etc.
Daca nu contestați inseamna ca sunteti de acord cu executarea.
Bineinteles ca pentru contestație trebuie să fie si expuse motivele în scris.
Depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati primit documentele de la executor.
Multumesc pentru. Daca se poate imi puteti explica si avantajele ? :D Bine stiu ca pentru o perioada stagneaza aceasta poprire noua dar care ar fi sansele sa scap de ea daca fac contestatie .. conform legii daca am inteles eu bine ce am mai citit pe ici pe colo respectivii pot lua masuri legale sa se recalculeze..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta nu putem sti, ce sanse sunt reies din actele de mai sus si poate si ceva completari la ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Nelămurire executare silita creanta Abraxys Abraxys Buna ziua! Bunica mea a luat un credit de la o banca comerciala in 2008. In 2016 a plătit ultima rata, cei de la banca i-au zis că mai au de plătit doar o ... (vezi toată discuția)
Executare silita multipla elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Probabil veti mai gasi aceasta situatie intrucat a mai fost postata de catre cineva din familie dar nu am primit nici un raspuns concret. In ... (vezi toată discuția)