avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita multipla
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita multipla

Buna ziua,
Probabil veti mai gasi aceasta situatie intrucat a mai fost postata de catre cineva din familie dar nu am primit nici un raspuns concret. In momentul de fata am poprire pe salariu si pe contul din banca pentru un credit contractat in 2005 la Libra Bank. Traseul acestui credit este ambiguu, si anume:
Creditul a fost contractat pe 5 ani, ultima plata a fost in 2008,
in 2010 s-a dispus o executare silita printr-un executor pentru suma de 6.075 ron;
in 2011 s-a dispus o alta executare printr-un alt executor in valoare de 13.286 ron.
In 2014 a urmat a treia executare prin al trei-lea executor in valoare de 9.687 ron.
In 2016 creditul a fos cesionat catre Kruk
In 2018 s-a procedat la instituirea popririi din 2014
Am luat legatura cu Kruk si telefonic am facut o intelegere de plata cu conditia sa desfiinteze poprirea ca sa pot avea acces la salariu. In adresa catre executor suma trecuta de Kruk, pentru care am facut intelegerea este de 10.881 ron (doar debit, fara cheltuieli de executare), deci nu are nici o legatura cu suma pentru care s-a instituit poprirea.
Legal eu nu ma mai incadrez in termen pentru contestatie intrucat am fost instiintata tardiv, Kruk avand adresa mea actuala dar folosind o adresa mai veche unde nu mai locuieste nimeni. Toate aceste executari sunt operate in banca, iar pentru 2 dintre ele am obtinut desfiintare.
Intrebarea mea este: Ce posibilitate am sa actionez in judecata? Este foarte probabil sa fi intervenit prescrierea sau perimarea, doar ca eu nu stiu unde si cum sa actionez ca sa pot scapa de hartuitorii de la Kruk si iau in calcul si angajarea unui avocat care sa duca la bun sfarsit un eventual proces.
Va multumesc pentru orice indrumare
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
elena_d_a, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena_d_a , utilizator 18:42, 10 August 2018
Se poate solicita repunerea in termen pentru contestatie. Exista si jurisprudenta in acest sens. Consultati pe cineva de specialitate si poate aveti sanse sa rezolvati situatia.
Va multumesc pentru raspuns.
Ramane sa gasesc pe cineva cu experienta in astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-5 popriri instituite Elenaserban2013 Elenaserban2013 Buna ziua, As avea rugamintea sa ma indrumati in ce priveste procedura de combaterea urmatoarei situatii. In anul 2005 am contractat un credit de la Libra ... (vezi toată discuția)
Executare silita Neacsu Mihai Neacsu Mihai Astazi , firma la care lucrez a primit o instiintare de poprire a unei sume de 3501 ron , reprezentand o poprire in dauna unei linii de credit din 2006 ( ... (vezi toată discuția)
Executare (poprire) Cristian ro Cristian ro Bună seara,in luna decembrie 2013 am primit la locul de munca o executare silita (poprire)pt un credit la BP.In luna ianuarie 2014 după o lună sa virat de ... (vezi toată discuția)