avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare (poprire)
Discuție deschisă în Executare silită

Executare (poprire)

Bună seara,in luna decembrie 2013 am primit la locul de munca o executare silita (poprire)pt un credit la BP.In luna ianuarie 2014 după o lună sa virat de către angajator prima tranșă de bani inclusiv până în ziua de azi.luna trecută sa mai trimis la locul de muncă încă o poprire de la același executor numai că de data aceasta in loc de Bank post era kruk,Am rămas cu 50 % din salariu pe același Nr de dosar dar cu alta suma mai mare de data aceasta.poate vinde banca creanțele la kruk în condițiile în care mie mi se oprește deja pt acel credit din anul 2014?am sunat la kruk și mi-au spus că ei au cumpărat în anul 2016 de la BP.pana acum sau plătit în jur de 60% din ce a venit prima data in decembrie 2013 . mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian ro , utilizator 18:04, 21 Octombrie 2017
Trebuie sunat executorul si stabilit ,angajatorul a interpretat gresit cererea de poprire , suma si dosarul inteleg ca este acelasi doar creditorul sa schimbat. Nu se justifica retinerea de 50% ,este un singur dosar.
Dosarul este același suma este mult mai mare cu aproximativ 2000 Ron .am sunat la executor și mi-au spus că noua reținere este cea bună .nu mai înțeleg nimic și banii depuși până acum unde sau dus
Inițial erau 39000 Ron s-au plătit până acum 28000 Ron și acum suma este cea noua 41000 cum se poate așa ceva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Demarati o contestatie la titlu, solicitati proba cu expertiza contabila.
Mulțumesc andrei17 a scris:

Demarati o contestatie la titlu, solicitati proba cu expertiza contabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita multipla elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Probabil veti mai gasi aceasta situatie intrucat a mai fost postata de catre cineva din familie dar nu am primit nici un raspuns concret. In ... (vezi toată discuția)
Proprie salar Yony7979 Yony7979 Buna ziua,am avut un credit la Bank Post luat in 2007 de 13700 euro,din 2010 nu l-am mai putut plati cum trebuie si din 2011 deloc,acum 6 ani de zile mia facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)