avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Modificare legea 17/2014
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Modificare legea 17/2014

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca sa facut vreo modificare la legea 17/2014.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Detectiv Particular Arad , Alte profesii 23:13, 28 Octombrie 2014
ultima modificare a fost facuta de Legea nr. 138/2014
Art. X.
Legea nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 178 din 12 martie 2014, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

1. 1 La articolul 20, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

"
(2) Dispoziţiile prezentei legi nu se aplică înstrăinărilor între coproprietari, soţi, rude şi afini până la gradul al treilea, inclusiv."

2. La articolul 20, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

"
(3) Dispoziţiile prezentei legi nu se aplică în cadrul procedurilor de executare silită şi contractelor de vânzare încheiate ca urmare a îndeplinirii unor formalităţi de licitaţie publică, cum este cazul celor realizate în cadrul procedurii de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă sau ca urmare a apartenenţei imobilului la domeniul privat de interes local sau judeţean al unităţilor administrativ-teritoriale."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate ... vlsdan vlsdan Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate noua daca aceasta s-a facut acum doi ani iar conditiile de vanzare, inclusiv pretul, nu s-au ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren sub incidenta art.3 din legea 17/2014 eu10 eu10 Buna ziua! As vrea sa stiu ce probleme as avea in procesul de vanzare a unui imobil, care se afla sub incidenta art.3 din Legea 17/2014. Ma impiedica in vreun ... (vezi toată discuția)
Aviz-adeverinta preemptor eliberata de primarie rac_trans@yahoo.com rac_trans@yahoo.com Buna ziua. Am o intrebare. In luna ianuarie 2023 am vrut sa achizitionez o parcela de teren extravilan (zona Sibiu) , vanzatorul fiind de acord am mers ... (vezi toată discuția)