avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate ...

Pentru vanzarea unui teren agricol mai este nevoie de publicitate noua daca aceasta s-a facut acum doi ani iar conditiile de vanzare, inclusiv pretul, nu s-au schimbat?
Cel mai recent răspuns: vlsdan , utilizator 12:15, 13 Ianuarie 2024
Da. Pentru ca s-a modificat legea și sunt mai multe categorii de preemptori
Rectific! Oferta publica a fost facuta in 9 noiembrie 2020, dupa intrarea in vigoare a prevederilor din noua lege! Deci?
Deci..
Ordonanţa de urgenţă nr. 104/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării terenurilor agricole situate în extravilan şi de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societăţilor ce deţin în administrare terenuri proprietate publică şi privată a statului cu destinaţie agricolă şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului
9. Articolul 9 se modifică şi va avea următorul cuprins:
"Art. 9. -
(3) Avizele prevăzute la alin. (1) şi (2) sunt valabile 6 luni de la data comunicării către vânzător sau, în cazul decesului vânzătorului sau a preemptorului/potenţialului cumpărător, până la data înregistrării decesului intervenit în perioada de valabilitate a avizelor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz-adeverinta preemptor eliberata de primarie rac_trans@yahoo.com rac_trans@yahoo.com Buna ziua. Am o intrebare. In luna ianuarie 2023 am vrut sa achizitionez o parcela de teren extravilan (zona Sibiu) , vanzatorul fiind de acord am mers ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren sub incidenta art.3 din legea 17/2014 eu10 eu10 Buna ziua! As vrea sa stiu ce probleme as avea in procesul de vanzare a unui imobil, care se afla sub incidenta art.3 din Legea 17/2014. Ma impiedica in vreun ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? psimona22 psimona22 Buna seara , Se poate vinde o cota parte dintr-o proprietate ? Nu s-a facut iesirea din indiviziune (lipsa de bani , indiferenta , multi mostenitori ....) si ... (vezi toată discuția)