avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transport prescolari
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transport prescolari

as vre a sa aflu un regulament sau o lege pentru copii prescolari ...sant intr-o localitate din modova unde nu am drum de acces pana la drumul comunal si regulile le stabileste soferu si primaru " as dori sa stiu daca un copil de 6 ani trebuie sa mearga 2 km pe jos pana unde sa stabilit statia si daca educatoarea are obligatia sa i insoteasca la dus si intors .... acum vine iarna in moldova ninge destul de mult ...poate o fetita de 6 ani sa mearga prin zapada 2 km la ora 6 30 si minus cine stie cate grade zi de zi
Cel mai recent răspuns: Cerasela Enache Militaru , Avocat 10:56, 29 Octombrie 2014
La o prima vedere va pot indrepta spre pagina cu legea invatamantului, unde la art 17 alin. (2) se arata ca doar invatamantul obligatoriu (scolar si gimnazial) presupune si transport. "In situatii justificate, elevilor din invatamantul primar si gimnazial, scolarizati intr-o alta localitate, li se asigura, dupa caz, servicii de transport, masa si internat, cu sprijinul Ministerului Invatamantului, al autoritatilor administratiei publice locale, al agentilor economici, al comunitatilor
locale, al societatilor de binefacere, al altor persoane juridice sau fizice."
Aveti aici linkul: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament scolar handsu handsu Daca un copil de la tara face naveta la oras fiind elev , la scoaterea abonamentului pentru naveta trebuie sa plateasca pretul intreg sau la prezentarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog o parere avizata cu privire la legalitatea ... office@euricomtrade.ro office@euricomtrade.ro Buna ziua, va rog o parere avizata cu privire la legalitatea de a introduce o Taxa lunara de resurse logistice educationale , pe factura aferenta contractului ... (vezi toată discuția)
Sunt normele ministerului sanatatii imperative? Radamante Radamante Ordinul Ministerului Sanatati -nr.1955/1995 Art. 5 (1)Numarul maxim de copii admisi la o grupa în unitatile de anteprescolari si prescolari sau într-o ... (vezi toată discuția)