avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cote retinute in cazul contractelor de prestari ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cote retinute in cazul contractelor de prestari servicii incheiate cu pensionari

ce se retine in cazul in care se incheie un contract de prestari servicii cu un pensionar?
Cel mai recent răspuns: optimus , utilizator 08:44, 30 Octombrie 2014
Ce calitate are pensionarul ca sa incheiati contract de prestari servicii?Pentru ce activitati vreti sa incheiati acest contract?E sigur contract de prestari servicii sau contract de munca?
un pensionar care incheie un contract sa faca parte intr-o comisie de formare profesionala
impozit pe venit 16% si contributie sanatate 5,5%
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Radu Aura Radu Aura Care sunt contributiile in 2016 pentru un prestator de servicii care are si calitatea de pensionar? Multumesc anticipat pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Contributii asigurarii sociale anelusca anelusca - pensionar care desfasoara activitati comerciale respectiv servicii de placare datorez contributii sociale? - pensionar care are incheiat contract de ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)