avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Imobil societate radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Imobil societate radiata

Buna ziua.
Am o societate al carei asociat unic sunt si care a fost radiata eu fiind plecat din tara si nestiind de aceasta situatie, toate citatiile fiind trimise la sediul societatii unde nu locuieste nimeni.
Problema mea consta in faptul ca societatea este proprietara unui imobil (cladire) si ca urmare a dizolvarii si radierii nu se mentioneaza in nicio sentinta ce se intampla cu imobilul daca societatea nu mai exista.
Am fost la registru si mi-au spus ca trebuie sa ma adresez instantei ca sa se pronunte in sensul ca dupa dizolvare si radiere bunurile imi revin mie insa n-au stiut sa-mi spuna cine sunt partile unui astfel de proces avand in vedere ca societatea nu mai exista.
AM mai cautat pe net si am observat ca daca solicit sa se constate ca sunt proprietarul imobilului mi se va respinge ca inadmisibila cererea,pt orice cale de atac nu mai sunt in termen si nici nu pot dovedi ca n-am fost in tara.
Deci, ce fel de actiune formulez si impotriva cui dat fiind ca societatea nu mai exista dar nimeni nu s-a pronuntat ce se intampla cu imobilul in proprietatea sa?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 15:17, 29 Octombrie 2014
Apelati la un avocat. Solutii sunt, dar practica difera chiar daca ar trebuie sa fie unitara..
Bunurile va vor reveni in calitatea dvs de asociat unic fiind necesara formularea unei actiuni in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma sandubdg sandubdg Buna ziua , Va solicit un punct de vedere pentru urmatoarea speta: Am o societate care nu mai are activitate si doresc sa o inchid prin dizolvare si ... (vezi toată discuția)
Promovare actiuni si aparari in numele unei firme radiate? eagle_free eagle_free Buna ziua. Avem si noi o problema de lamurit in legatura cu o firma. Astfel, intre 2 firme au existat raporturi juridice comerciale care au dat nastere la ... (vezi toată discuția)
Bunuri societate radiata popic80 popic80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu care era unic asociat la o societate comerciala (SRL), aceasta a ramas fara activitate din 2003 pana acum aprox. 1 an ... (vezi toată discuția)