avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa pe internet, IP identificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa pe internet, IP identificat

Salut.

Acum cateva luni am cumparat un pont la pariuri. Am platit o anumita suma de bani unei pagini de pe facebook pentru a primi un pont sigur.

Persoana respectiva garanta reusita acestuia. Bineinteles nu s-a intamplat.

Acum am reusit sa-i identific ip-ul. Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 06:07, 30 Octombrie 2014
si ce vei face cu IP...acela este identity provider.
plangere la politie , impotriva unui autor necunoscut ., mai mult de atat nu poti sa faci nimic.
și mai ales ce o să reclamați? dom'le am vrut să fac niște bani rapizi folosind niște scurtături da' am luat țeapă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pariuri pe facebook CristiION CristiION Va salut! Ieri am luat o teapa de 100 lei. Am vrut sa cumpar un pont sigur de pe o pagina de pe facebook pe care o urmaresc de ceva timp. Si care parea ... (vezi toată discuția)
Teapa pariuri pe facebook CristiION CristiION Va salut! Ieri am luat o teapa de 100 lei. Am vrut sa cumpar un pont sigur de pe o pagina de pe facebook pe care o urmaresc de ceva timp. Si care parea ... (vezi toată discuția)
Am vrut sa insel dar am fost inselat... radeon2121 radeon2121 Am vazut vorbit cu un necunoscut pe facebook care mi-a garantat ca poate sa afle parola unui cont de facebook...bineinteles contra cost...i-am trimis banii ... (vezi toată discuția)