avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vrut sa insel dar am fost inselat...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vrut sa insel dar am fost inselat...

Am vazut vorbit cu un necunoscut pe facebook care mi-a garantat ca poate sa afle parola unui cont de facebook...bineinteles contra cost...i-am trimis banii printr-un curier rapid (200 lei) si nu am primit nici o parola...
Sunt constiet ca eu am gresit ca am vrut sa aflu parola...si ca am comis o infractiune,,,si recunosc ca an fost prea naiv....
Daca ma duc la politie rezolv ceva, sau risc sa primesc si eu o amenda pentru ca am vrut sa aflu parola cuiva?
Cel mai recent răspuns: ContSters256593 , utilizator 16:42, 23 Noiembrie 2015
EU va sfatuiesc sa nu va duceti la politie . Puteti fi tras la raspundere pentru tendativa la infractiunea prev. de art. 360 C.p. , poate si mai rau , puteti fi tras la raspundere si pentru mai multe infractiuni . Verificati prevederile art. 360-366 Cod Penal .
defapt ma duc degeaba ca suma e mica si ma gandesc ca nu se face o ancheta ampla pentru atat lucru,,,,
Politia ar putea cel mult sa-l pedepseasca pe escroc (daca-l depisteaza, sau pe amandoi), dar banii nu-i mai vedeti inapoi ca Politia nu e societate de asigurari.
Da, din moment ce nu veti rezolva nimic clar si va mai creati si probleme demersul este fara sens.
Pot să-ţi dau eu userul şi parola de la facebook şi nu te poţi loga, pentru că primesc un sms pe telefonul mobil propriu, care trebuie introdus ca să intru pe pagină. Dacă persoana respectivă are setat la facebook acest aspect, doar furându-i telefonul vei putea intra în contul lui. Este exact ca la internetbanking, de pomană ai userul şi parola dacă nu ai telefonul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Acces ilegal s.i Apartamentus Apartamentus Buna ziua!Din curiozitate,am vrut sa verific functia de resetare a parolei pe facebook si din greseala am trimis unui alt utilizator o cerere de resetare a ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost accesat, fara drept, contul de facebook Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)