avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa pariuri pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa pariuri pe facebook

Va salut!
Ieri am luat o teapa de 100 lei.
Am vrut sa cumpar un pont sigur de pe o pagina de pe facebook pe care o urmaresc de ceva timp. Si care parea destul de credibila. Posta mereu bilete castigatoare.
Am luat legatura cu administratorul i-am spus ca vreau sa cumpar urmatorul pont si el imi spune ca ma costa 100 lei prin paysafecard. Plata se face inainte.
Ma duc la un magazin cumpar bonul paysafecard, ii dau codul, adica fac poza la bon, si astept sa imi dea meciul.
Surpriza... si-a sters pagina...
Ce pot face in aceasta situatia? Daca ma duc la politie rezolv ceva?
Inca mai am bonul de la paysafecard.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:50, 27 Aprilie 2017
La nivelul Inspectoratul General al Politiei exista o subunitate specializata in aceste infractiuni care tin de folosirea spatiului virtual (Serviciul de combatere a criminalităţii informatice).
Si el s-ar da de gol, ca face pariuri ilegale (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ar avea ceva de spus).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pariuri pe facebook CristiION CristiION Va salut! Ieri am luat o teapa de 100 lei. Am vrut sa cumpar un pont sigur de pe o pagina de pe facebook pe care o urmaresc de ceva timp. Si care parea ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Ponturi pariuri pe bani, înșelăciune Alexandru M. Alexandru M. Bună ziua. Recent am discutat cu un domn, pe o pagină a dânsului de Facebook,așa zis \"analist sportiv\" , prin intermediul căruia am achiziționat un ... (vezi toată discuția)