avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ponturi pariuri pe bani, înșelăciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ponturi pariuri pe bani, înșelăciune

Bună ziua. Recent am discutat cu un domn, pe o pagină a dânsului de Facebook,așa zis "analist sportiv" , prin intermediul căruia am achiziționat un pont, pe care mi l-a garantat a fi 100% câștig. Bineînțeles, meciul nu a ieșit iar domnului i-am plătit înainte 50 lei prin bon paysafe. Am cum să il reclam la politie pentru ca eventual a-mi recupera banii sau fi pedepsit? Știu doar că acel cod și l-a alimentat în contul lui personal paysafe. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
Alexandru M., utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:33, 1 Decembrie 2017
Parerea mea e ca trebuia sa stiti dinainte ca nimeni nu poate garanta 100% rezultatul unui meci, deci se aplica principiul caveat emptor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păcăleală cu pariuri sportive pe facebook. este aceasta o faptă penală? CoolFresh CoolFresh Buna seara , am o mica intrebare la care as vrea sa fiu lamurit . De ceva timp sunt tot mai multe persoane care pacalesc lumea pe Facebook prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Ce este de făcut când un patron al unui magazin alimentar de imbranceste și îți adresează vorbe jignitoare Ana Maria Voicu Ana Maria Voicu Buna ziua , azi am avut ghinionul de a cumpara 5 pachete de țigări dintr-un magazin și după ce am ajuns la mașina am realizat ca nu erau cele pe care le ... (vezi toată discuția)