avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Păcăleală cu pariuri sportive pe FACEBOOK. Este ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Păcăleală cu pariuri sportive pe FACEBOOK. Este aceasta o faptă penală?

Buna seara , am o mica intrebare la care as vrea sa fiu lamurit . De ceva timp sunt tot mai multe persoane care pacalesc lumea pe Facebook prin intermediul "meciurilor" sigure . Acestea in schimbul meciurilor asa-zise sigure cer o suma de plata prin metoda paysafecard . Dupa plata bineinteles ca meciurile primite sunt eronate . Aceste persoane ( care au pagini , profile false ) nu pot fi trase la raspundere din punct de vedere penal ? Imi pare rau daca nu am postat la categoria potrivita !
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 02:20, 29 Ianuarie 2018
Caveat emptor... ei vand niste ponturi pentru pariuri, daca ati primit ponturile inseamna ca ati primit ce-ati platit. Nu e ca-n Biblie, cu pedeapsa capitala pentru proorocie eronata.
Asta cu "prorocire eronata" ar trebui introdusa în legile justiției lui Dragnea. :)))
Poate așa îi pedepsea și pe ăștia de pe Facebook.

Cât despre ponturi, nu este infracțiune.
Ați plătit o informație care, intamplator nu v-a satisfăcut la final.
Aia v-au vândut "părerea lor" privitor la scorul final al unui meci.
In cel mai rău caz cred că pot fi acuzați de evaziune fiscală. :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile jandarmilor Am fost la meciul de fotbal steaua - dinamo. vis-a-vis de hotelul marriot este un fast food si am zis ca sa intru si sa manac ceva (ajunsesem mai devreme) si ... (vezi toată discuția)