avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract deszapezire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract deszapezire

O primarie are un contract de delegare a serviciilor publice de dezapezire cu o firma.
Poate incheia pe baza de cerere de oferta un contract pentru inchirierea de utilaje de dezapezire pe care le preda celui care face dezapezirea?
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 17:06, 10 Noiembrie 2014
Primaria are un contract de delegare a serviciilor publice de deszapazire unei firme care nu are utilaje de deszapezire? in ce conditii s-a delegat acest contract? nu trebuia ca aceasta firma sa dispuna de toate utilajele necesare? Aveti grija ce faceti mai departe, nu pare ok. Nu ne-ati dat nici foarte multe detalii, valori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema, asiguratorul nu vrea sa plateasca insaneeee insaneeee Buna ziua, Am o problema destul de delicata si nu stiu unde sa mai apelez. Pe data de 10.02.2012 am avut un accident cu un utilaj (autogreder) care se ... (vezi toată discuția)
Achizitii utilaje de deszapezire valeanumarian57 valeanumarian57 in cadrul unui contract de achizitii publice pentru utilaje de deszapezire ( servicii) cu o valoare totala sub 100.000 euro , acesta se poate ... (vezi toată discuția)
Penalizari la sume datorate intretinere lauriancului lauriancului as dori sa stiu daca fondul de investitii al unei administratii suporta penalizari daca nu este platit la timp,si daca este normal ca acest fond sa fie ... (vezi toată discuția)