avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua,
Am avut un salariat cu un contract de munca cu timp partial de 4 ore, apoi i-am modificat contractul facandu-l la 8 ore/norma intreaga.
Acum ii inceteaza contractul , cum ii intocmesc adeverinta de vechime.In prima parte a edeverintei trebuie scris ce fel de norma este.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:35, 30 Octombrie 2014
In prima parte a adeverintei inscrieti situatia actuala. Cand inscrieti modificarile mai intai inscrieti angajarea cu timp partial, iar ulterior modificarile survenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ...codul muncii mirusaby mirusaby Buna ziua, Va rugam daca ma puteti lamuri asupra urmatoarelor probleme, mentionez ca suntem societate bugetara . 1. Modificarea timpului de lucru de ... (vezi toată discuția)
Norma de lucru tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot incadra un angajat cu data de 24.02.2010 cu norma intreaga, in conditiile in care el este angajat in acest timp la o alta ... (vezi toată discuția)
Program lucru femei însărcinate Lav_28 Lav_28 Buna ziua, Am o întrebare: spuneți-mi, vă rog, daca o femeie însărcinată are programul de lucru redus la 6 ore (pe baza adeverinței de la medicul ... (vezi toată discuția)