avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE REVISAL

Buna ziua,
Daca azi am depus demisia la zi conf art 81 alin 8 ,am inmanat personal demisia sefului si am informat si persoana de la resurse umane, nu am cerut nr de inregistrare recunosc, In acest caz in cat timp si cum se va inregistra in revisal incetarea cmi

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 30 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
@ otiliap

Este probabil ca demisia dvs sa nu fie inregistrata. Aveti vreo dovada ca ati dat-o sefului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii care trebuie sa-i parcurg in cazul demisiei marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Dupa ce angajatul vine si depune cererea de demisie ce trebuie sa fac . Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Demisie antonio123 antonio123 CUM formulez o cerere de demisie fara sa stau in preaviz pot cere nr de inregistrare la demisie angajatorului. (vezi toată discuția)
Demisie art 79 sau 81 conf noului cod republicat??/ alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Astazi am avut doua decizii de incetare conf art 79-7 respectiv 79-4; conf Codului Muncii Republicat la ... (vezi toată discuția)