avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda CNADR
Discuție deschisă în Executare silită

amenda CNADR

Buna seara.
Ma confrunt cu o problema aparte.Sunt actionarul unei firme de transport,iar in 2011 am primit mai multe amenzi ,cinci la numar,legate de rovineta.Am achitat amenda de 125 lei pentru toate si ,ca majoritatea dintre noi,nu am achitat si contravaloarea rovinetei de 28euro.
Am primit ,la firma, decizia de infiintare a popririi pentru una dintre ele,dupa cum vad e vorba de prima,in ordine cronologica. Problema este ca ,pe langa contravaloarea rovinetei,de 28 euro,am de plata si suma de 427 lei ,cheltuieli cu executarea silita.
Ce pot face sa preintampin plata pentru fiecare dintre cele 5 contraventii a cheltuielilor cu executarea?In ritmul asta ,la 140 de euro cat ar reprezenta contravaloarea celor cinci rovinete,mai am de plata si 2100 de lei,cheltuieli cu executarea?Sa ma astept sa primesc pentrufiecare ?sa iau legatura cu BEJul respectiv?Chiar nu -mi dau seama si mi se pare absolut nedrept sa achit la fiecare 28 euro datorati inca aproape 100 cheltuieli.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bogdancristian65 , utilizator 20:05, 30 Octombrie 2014
si eu am patit la fel sunt curioasa ce o sa fie in continuare mai am inca 2
Ma gandesc sa platesc pentru restul de 4 suma totala,adica 4x28 euro si sa le-o iau un pic inainte,in sensul in care daca imi vor veni iarasi infiintari de popriri ,cu cheltuielile aferente de cate 100 de euro, eu sa arat ca am platit deja contravaloarea rovinetelor.O fi asta o solutie?Nu stiu,poate ma lamureste cineva.Mi se pare absurd sa platesc cate 427 de lei pentru fiecare 115 cat reprezinta contravaloarea rovinetei.
Dvs cat ati platit chelutielile executorului judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru rovinieta Anpeal Anpeal Buna ziua, In 12. 05. 2011 am fost sancţionat contravenţional cu amendă de 250 Ron pentru că nu am avut rovinieta valabila si am achitat in 24 ore 125 ... (vezi toată discuția)
Somatie mihaela495 mihaela495 Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare cnadnr razvi_boss razvi_boss Buna ziua. in urma verificarii unui cont bancar, am constatat ca s-a dispus de catre un BEJ infiintarea popririi pt. suma de 535 lei, reprez. amenda 28 euro + ... (vezi toată discuția)