Buna seara.
Prin Hotararea AGA nr. 1 se aproba numirea unui administrator interimar la conducerea societatii, pe perioada nespecificata, facandu-se cuvenitele mentiuni la ORC.
Intre timp se organizeaza un concurs pt ocuparea acestei functii.
Prin hotarea AGA nr. 2 , in urma concursului,se aproba numirea aceluiasi administrator, pe o perioada de 4 ani specificati in hotarare, intocmindu-i-se contract de mandat.
La ORC mi s-a spus, imputernicind fiind, ca in hotararea aga nr. 2
trebuie sa fie specificat incetarea interimatului administratorului, ca altfel va aparea pe certificatul constatator atat interimar cat si cu mandat pe 4 ani. Poftim?????????
Argumentele mele au fost ca: vorbim de aceeasi persoana, neputant fi in acelasi timp interimar si cu contract de mandat pe 4 ani, si se subantelege ca i-a expirat interimatul daca aceeasi persona s-a numit pe perioada de 4 ani, ultima hotarare fiind cea in vigoare.
Ce parere aveti, ce temei/argumente as putea invoca maine la orc, sau ce este de facut in caz contrar? Din punct de vedere juridic cum sa apreciez un certificat constatator in care apare un administrator interimar pe perioada nederterminata si cu o rubrica mai jos acelasi administrator pe o perioada de 4 ani numit definitiv?
multumesc.
Nu stiu argumente ca sa cobateti abordarea ONRC, dar aparitia persoanei de doua ori ca admin este irelevanta, neproducatoare de efecte juridic. Eu as lasa-o asa, eventual l-as revoca din functia de interim. cu prima ocazie ulterioara - urmatoarea aga, orice obiect ar avea.
Contract administrare
RSB
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)