avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda cnadnr
Discuție deschisă în Executare silită

amenda cnadnr

buna seara am primit un ordin de executare silita pt o amenda din 2011 achitata la primarie unde achit toate amenzile la momentul respectiv adica in 2011.ce nu inteleg eu de ce mi se cere acum sa platesc o despagubire de 28 euro +194 ron taxe de judecata.daca eu deja am amenda achitata la taxe si impozite va multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
alimario, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:15, 8 Martie 2015
Abuz. Nu sunteti singurul. Daca aveti dovada platii, faceti contestatie la executare si invocati plata facuta in 2011, valorificandu-va astfel dreptul subiectiv civil garantat de Constitutie.
am dovada platii amenzii dar nimeni nu imi spune de ce trebuie sa mai platesc si despagubirea de 28 euro ..in momentul platirii amenzii doamna mi-a spus ca nu mai am nimic de plata si acum ma dau in judecata.nu mi se pare corect

alimario a scris:

am dovada platii amenzii dar nimeni nu imi spune de ce trebuie sa mai platesc si despagubirea de 28 euro ..in momentul platirii amenzii doamna ...

Care doamna? Nu aveati PV de contraventie?

Abuzul ala cu 28 de euro s-a intamplat pana in 2012 cand s-a abrogat norma respectiva, astfel incat se aplica doar faptelor constatate pana atunci (inclusiv 2011, situatia dvs.), asa era legea atunci cu despagubirea aia de 28 euro.
doamna unde am platit amenda.la cnadnr mi s-a spus ca trebuie sa platesc si cei 28 de euro.am platit atunci amenda de 125 ron +25 la fisc domnul cu care am vorbit la cnadnr mi-a spus ca nu amenda il intereseaza ci despagubirea .pai daca norma a fost abrogata eu mai trebuia sa platesc s-au nu?ce ma deranjeaza este faptul ca eu imi platesc tot la timp nu sa primesc ordine de executare ca acestea.
va multumesc de raspunsurile date pana acum.incerc sa ma luminez si eu
Normele se aplica doar pentru perioada in care au fost in vigoare. Acum s-a abrogat, atunci in 2012 era inca in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Am primit două somaţii de la CNADNR privind plata a două tarife de despăgubire stabilite prin două procese verbale prvind contravenţii ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)