avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauza abuziva, taxa reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauza abuziva, taxa reziliere

intr un contract de furnizare telefonie,tv si internet,nu dau numele companiei,in luna septembrie mi sa facut o oferta pt telefonia mobila in care se stipuleaza contractual ca am minute si sms nelimitat in retea,national si international,a venit factura de aproape 900 ron peste ce plateam,am cerut reziliera contractului,mi sa dat un formular pt completare la care la final spune ca daca semnez,voi fi de acord sa suport taxele de reziliere,bineinteles ca nu am procedat asa si nu am semnat nimic,desi nu am mai platit factura de doua luni ,mie imi merge in continuare abonamentul,ma refer ca taxa lunara desi serviciile au fost suspendate,mentionez ca contractul este pe numele sotiei si nu are niciun venit,anterior am vorbit cu reprezentantii companiei respective si am zis ca costurile umflate o sa le suporte dansii ca companiei,cum sa procedez,plangere la opc sau direct in instanta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:49, 31 Octombrie 2014
Nu se prea intelege ce vreti sa spuneti, va rugam mai aruncati cate un punct ici-colo :)

anterior am vorbit cu reprezentantii companiei respective si am zis ca costurile umflate o sa le suporte dansii ca companie

Cand anterior? Pare ca ati gasit intelegere si au vrut sa rezolve problema. Povestiti-ne mai coerent, in propozitii sau fraze scurte, ce s-a intamplat.

In legatura cu intrebarea plangere la OPC sau actiune in instanta, institutia care se ocupa cu rezolvarea abuzurilor comerciantilor (cand ele exista) este ANPC.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
Ares-3, moderator
Nu ati platit factura, v-au suspendat serviciul, ce va factureaza acum e abonamentul. Cand or sa rezilieze contractul pt ca nu l-ati respectat, veti avea de plata si despagubiri ( ce numiti dvs taxa de reziliere )
Cereti explicatii pt acea factura de 900 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract digi rds rcs Costicaoprea Costicaoprea Buna ziua. In data de 18.02.2018 am achizitionat 2 telefoane digi Mobil optim nelimitat pentru 24 de luni. Ieri, telefoanele nu mai puteau fi folosite, am ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)