avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai de atac

Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut recurs de doua ori. Intrebarea mea este pana cand sau de cate ori se poate face recurs? Acum suntem la Curtea de Apel
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 18:02, 28 Mai 2009
normal sunt 3: judecatorie, tribunl si curtea de apel. acum probabil s-a facut apel si nu recurs daca este la curtea de apel care este ultima instanta.

bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Luoana Mihaela Luoana Mihaela Instanta de recurs pronunta o hotarare care din punctul nostru de vedere nu este corecta . Mentionez ca este o hotarare irevocabila .Pot formula o contestatie ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)