avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

buna ziua
ieri am pierdut un proces pe o anumita speta cu cheltuieli de judecata pentru partea adversa de 1500 ron- nu am nici un venit nu am bunuri mobile imobile- nu am cu ce sa platesc ... ce se intampla? Societatea cu care m-am judecat este radiata din registru - deci nu mai exista ...cf cu decizia judecatorilor- aceasta fiind si subiectul procesului. Eu in parte am ramas fara cealalata parte in alte 2 procese pentru ca societatea cu care ma judecam a fost radiata- am contestat decizia de radiere am castigat in prima instanta apoi in apel am pierdut si am facut contestatie in anulare unde am pierdut dar instanta a dispus plata cheltuielilor de judecata in valoare de 1500 ron .
daca societatea nu mai exista eu cui platesc ...daca presupun ca as avea acesti bani sa-i platesc cu toate ca nu lucrez si nu detin nimic care sa imi fie luat - gen masina , teren casa etc....
mi se pare utopic ca eu sa platesc unei societati care nu mai exista iar aceasta sa scape din 2 procese unde avea ea de platit bani pentru motivul ca a fost radiata
sincer ma depaseste total aceasta situatie- daca este radiata cum naiba mai are cont in care sa-i fac plata sau cum are dreptul sa ceara executarea ?
Cel mai recent răspuns: anonim2009 , utilizator 07:36, 5 Noiembrie 2014
daca societatea va datoreaza bani si inceraca sa va execute pentru sumele datorate de dvs, puteti invoca compensarea obligatiilor reciproce. daca nu, formulati contestatie la executare.
societatea datora bani daca se terminau procesele pe fond in acest sens ...acestea s-au oprit invocand exceptia lipsei capacitatii procesuale...firma nu mai exista....dar...daca firma nu mai exista ...cum pot eu sa platesc acele cheltuieli de judecata? societatea este radiata la jumatatea lunii octombrie din registru comertului...
cui platesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari si compensari ioanandrei ioanandrei Sunt executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata , datorita faptului ca am fost\" partea care a cazut in pretentii \". Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)
Compensari hotarari GamaTiti GamaTiti Buna seara . Ma judec de mai multi ani(14) cu o persoana (procesomana).In total sunt in jur de 250 procese . 240 sunt castigate de mine. Unul dintre procese ... (vezi toată discuția)