avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Energie electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Energie electrica

Furnizorul de energie electrica vrea sa incheie un contract cu asociatia de locatari sa nu ne mai faca factura individuala la fiecare, sa faca o singura fact. cu asociatia iar asociatia la randul ei sa incaseze banii de la energia consumata.
Intrebarea este daca este corect ?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:01, 31 Octombrie 2014
a zis furnizorul asa ceva ? adica pausal .
si cum se vor face preturile pentru fiecare consumator in parte ?
E posibil sa existe apoi certuri in asociatie. contoarele individuale sa nu pice cu cel general. Eu unul nu as accepta asa ceva. Chiar daca e legal, trebuie sa vrea si asociatia ca doar nu o sa le bage pe gat chestia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumuri ar ac mdDentist mdDentist Factura de apa rece aduce si apa rece pentru apa calda. Si data citirii. Din cate stiu, apa calda o citeste RADET pentru ca au o cutie cu un giga-calorimetru ... (vezi toată discuția)
Bloc nou neracordat la curent electric ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. In urma cu un an m-am mutat intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul ne-a dus cu vorba si ne-a convins sa amanam incheierea unui contract ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre asociatie de proprietari nou infiintata eni pohl eni pohl Am urmatoarea situatie dificila: Intr-un condominiu nou,am infiintat o asociatie de proprietari. Avem deja inregistrarea la finante si CUI-ul. Suntem in ... (vezi toată discuția)