Buna ziua,
am o problema din punctul meu de vedere, destul de delicata.
In luna iulie am semnat un "contract" cu o firma din DK, la solicitarea si indemnurile unei sc din Romania spunandu-mi ca sunt seriosi, ca se vor face km (este vb de un contract de transport marfa), ca vor plati, etc. In contractul semnat cu firma daneza nu se mentioneaza nimic referitor la penalizari desi noi am fost penalizati cu sume foarte mari, cu facturi din aprilie, desi noi nu aveam contract cu ei, multe, foarte multe. Firma din Romania nu incearca sa ne ajute cu absolut nimic, desi ei ne-au dus la aceea sc. Sincer ma simt inselata si mintita de firma din RO. Am mai multi martori in privinta penalizarilor, a lucrurilor pe care ne-au pus sa le facem, si apoi veneau facturi de penalizari, banuiesc ca si intercepari ale telefonului, nu stiu... Credeti ca as putea sa fac plangere societatii din Romania pentru inselaciune?
cine v-a penalizat ca nu inteleg nimic?
pe ce baza v-au penalizat , daca nu exista clauze in acest sens ?
de ce nu renuntati pur si simplu la ei , daca in continuare sosesc facturi de penalizare ? daca tot vin astfel de facturi , de ce nu le returnati ...fara a mai avea dureri de cap .
nu vad nici o problema in stoparea acelui contract , asta daca este asa cum spuneti ca nu exista clauze referitore la penalizari .
Nu exista in contract nicio clauza de penalizare de niciun fel. Nu pot sa nu primesc facturile pentru ca strainii nu-mi platesc chiar daca eu nu le inregistrez, este ceva de genul "ei taie si spanzura" ei platesc la furnizorii mei, iar diferenta imi vireaza mie. Le-am facturat si eu lor pierederea suferita de mine si nici nu se uita, nu-i intereseaza. Insa problema mea este daca ii pot da in judecata pe danezi la noi in RO? Si daca le pot face ceva, firmei romanesti care ne-a pus in legatura cu ei?
Asa suntem noi tratati in afara, isi bat joc de noi!
lipsa contractului , dupa cum afirmati , este egala cu lupta cu morile de vant .
nu inteleg de ce nu renuntati , ca oricum mergeti in pierdere . punct .
cred ca nu ne intelegem. Am un contract cu firma daneza, dar nu este nimic specificat de penalizari. De ce sa pierd eu? Ei in baza a ce factureaza penalizari? Nu este ca un RO?Daca in acest contract nu se specifica nimic, de ce imi factureaza? asa ca vor ei? Este corect?