avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratie AFM
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratie AFM

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? nu am trimis la timp declaratia catre AFM Bucuresti, am trimis-o pe data de 30, in loc de 15 ( data postei ). Noi, ca firma, nu avem datorii de plata catre AFM, intrucat am castigat acum ceva timp un proces. Primesc amenda, chiar daca plata catre ei este zero ? La ce suma sa ma astept ?Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 20:59, 2 Noiembrie 2014
Termenul de depunere a declaratiilor este 25 ale lunii.Nedepunerea la termen a declaratiei constituie contraventie si se pedepseste cu amenda intre 2000 si 2500 lei. Contraventia este constatata de AFM sau de Garda de Mediu. Din experienta, cu AFM nu veti avea probleme. La ce haos este in aceasta institutie nu cred sa se sesizeze cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si interese orzi orzi am depus o sesizare catre ANI ptr declaratii false cum se pedepseste si ce pateste persoana ??? (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere + reincadrarea pe post loredanavlad loredanavlad Buna ziua, Am cateva nelamuriri vizavi de procedurile care v-or urma procesului de fond. Am avut un proces cu compania la care am lucrat si de unde am fost ... (vezi toată discuția)
Declaratii fond mediu Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Trebuie sa depun declaratia mediu pentru luna decembrie 2013. Cum procedez la listare deoarece era valabil un cod care a fost valabil numai pt declaratiile ... (vezi toată discuția)