avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fond funciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fond funciar

:help:In urma unei contestatii,o com. pt.stab. dr. de prop., admite in parte(ilegal) si dispune modificarea unui Titlu de Prop.,eliberat cu 6 ani in urma ,ramas valid prin necontestare in termenul prevazut atunci de lege...(cu precizarea "daca nu a intrat in circuitul civil", ). Consiliul local, primeste hotararea in cauza in vederea punerii in executare.:(
Va rog, spuneti-mi :
-Poate comisia locala ca in baza acestei hotarari sa modifice un titlu de proprietate ? si ce prevede legea cu privire la demersurile ce trebuiesc facute pentru punerea in executare a hotararii respective.??
-prin eliberarea titlului de proprietate, hotararea ce a stat la baza emiterii acestuia nu a devenit irevocabila , si terenurile au intrat in circuitul civil?
MultumescB-)
Cel mai recent răspuns: taur , utilizator 11:56, 29 Mai 2009
Comisia locala trenuie sa inainteze documentatia refacuta potricvit hotaririr judecatoresti Comisiei judetenme care va emite un alt titlu
top dan a scris:

Comisia locala trenuie sa inainteze documentatia refacuta potricvit hotaririr judecatoresti Comisiei judetenme care va emite un alt titlu

Dle Dan, hotararea prin care s-a modificat titlul in cauza , este a comisiei judetene si nu una judecatoreasca:))
Va rog reveniti si dati-va cu parerea : o comisie judeteana pt. stab .dr.de.prop. poate dispune modificarea unui titlu de proprietate, emis si eliberat in urma cu 5 ani??
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2009
taur, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adv.-jurisdictional balantajust balantajust :O Am o dilema. , va rog luminati-ma:luck: \\\\\\\\\\\\\\\"O HOTARARE\\\\\\\\\\\\\\\" a Comisiei Judetene pt.Stab. Dr. de Prop.,privind corectarea unui ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit orosanu mugurel orosanu mugurel care sunt pasii pt modificarea unui titlu de proprietate care este gresit la numarul parcelei? (vezi toată discuția)
Actiune in anulare titlu de proprietate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. De pe urma unui defunct au ramas 4 mostenitori, care au formulat cerere de reconstituire in termenul legal. Comisia judeteana a validat ... (vezi toată discuția)