avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate gresit

care sunt pasii pt modificarea unui titlu de proprietate care este gresit la numarul parcelei?
Cel mai recent răspuns: orosanu mugurel , utilizator 05:14, 2 Aprilie 2011
Daca titlul in cauza nu a intrat in circuitul civil atunci el poate fi modificat pe cale administrativa ... astfel, o sa solicitati Comisiei locale modificarea si inscrierea corecta a parcelei - la cerere trebuie sa depuneti titlul de proprietate original.
Daca titlul a intrat in circuitul civil atunci el nu mai poate fi modificat decat prin instanta - actiune de modificare titlu de proprietate in contradictoriu cu Comisia locala si cea judeteana - la actiune o sa atasati in dovedire o adresa/adeverinta eliberata de Comisia locala din care sa rezulte ca in respectivul titlu a fost inscris eronat numarul parcelei, precum si care ar fi numarul corect al parcelei inscrisa in titlul dumneavoastra.
multumesc pentru raspuns.

parcela corecta pe care se afla casa si terenul este trecuta pe un titlu de proprietate emis catre fostii proprietari,iar pe titlul meu o parcela mai indepartata.
actul de vanzare cumparare este facut in 1968,titlul emis catre fostii proprietari in 1996,titlulmeu in 2001.

care sunt pasii in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Lacy58 Lacy58 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sau sa-mi dati un sfat ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Am mostenit eu si fratele meu un imobil si un teren ... (vezi toată discuția)
Rectificare nr gresit parcela in titlu de proprietate mtonic mtonic Unchiul meu a cumparat un teren. Terenul fusese atribuit proprietarului cu titlu de proprietate dupa 1990. In titlul de proprietate parcela are numarul ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate intrat in circuitul civil taspe27 taspe27 buna seara .Pentru a putea cere revocarea unui titlu de proprietate care este in neconcordanta cu adeverinta de proprietate emisa de comisia locala prin ... (vezi toată discuția)