avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul de conducere

buna ziua ,am o intrebare sotul meu a primit 2 ani inchisoare cu suspendare si 4 ani termen de incercare deoarece a avut o alcolemie de peste 0.80 in sange in timp ce era la volan ,intrebarea este cand va putea da din nou de permis ?
:(

Cel mai recent răspuns: andreeadeea1 , utilizator 21:43, 31 Octombrie 2014
peste minim 2 ani de nu ma insel
Se poate prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere peste 1 an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto dannyss dannyss am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare pt alcool la volan dupa cat tim pot da de permis dupa 2 ani ce expira cazierul sau dupa ce imi expira cele 8 luni ... (vezi toată discuția)
Cand poate fi sustinut examenul pentru permis de conducere in caz de anulare? racz racz sotului meu a fost anulat carnetul. a primit cinci luni inchisoare cu suspendare pe timp de 2 ani. intrebarea mea este cand poate sa dea din noua ... (vezi toată discuția)
Timpul retinerii permisului de conducere dupa definitivarea sentintei zeflemmea zeflemmea buna seara... am avut un accident in data 30.10.2011 si mi-a fost retinut permisul de conducere pt. ca aveam o alcoolemie de peste 0,8% si mi s-a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)