avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul salariul cu pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul salariul cu pensia

Buna ziua,
Sunt asistenta personala a unei persoane cu handicap grav.
Indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de PENSIE ANTICIPATA fara penalizari. As putea sa raman salariata-asistent personal pentru bolnavul cu handicap grav si sa beneficiez si de pensie (ANTICIPATA fara DIMINUARI)???
multumesc@
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:01, 2 Noiembrie 2014
Pensia anticipata si pensia anticipata partiala nu se pot cumula cu un alt venit din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal si, concomitent, pensionar pentru limita de varsta julian28 julian28 buna ziua, tatal meu este asistent personal pentru mama mea (persoana cu handicap grav), este angajat la Primarie. Varsta tatalui meu este de 66 ani si vrea ... (vezi toată discuția)
Cat primeste un bolnav cu gradul1 de handicap? Alaen Alaen Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile banesti ale unui bolnav cu handicap gradul 1 cu asistent personal. Stiu ca la gradul 2 se primeste o ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta si de handicap ghe_o ghe_o Am tata pensionar limita varsta bolnav si catalogat nedeplasabil i s-au intocmit acte de pensie handicap asa am inteles eu. Se poate asa ceva tata are 73 ani ... (vezi toată discuția)