avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posibilitate renuntare numire temporara pe post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posibilitate renuntare numire temporara pe post de conducere in institutie publica, personal contractual.

Buna ziua.
Pot renunta la postul de conducere in care am fost numit temporar, pe o perioada de 6 luni, intr-o institutie publica, in alt compartiment si sa revin pe vechiul post, in compartimentul in care am fost angajat initial ? Nu sunt functionar public. Postul in care am fost numit apartine aceluiasi angajator.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 3 Noiembrie 2014
Puteti renunta la acea functie si sa reveniti la vechea dvs functie.
Care ar fi modalitatea de a reveni pe vechiul post? Trebuie sa astept trecerea celor 6 luni sau pot renunta oricand? Intre mine si angajator s-a semnat un act aditional prin care se modifica felul muncii si salarizarea din contractul individual de munca, pe o perioada de 6 luni. Numirea mea a fost data prin dispozitie a angajatorului.

Va multumesc.
Modaliatatea este tot incheierea unui act aditional prin care se modifica felul muncii si salariul din contractul individual de munca.

Vorbiti si cu conducerea si vedeti ce spune despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare temporara functie gheorghita gheorghita Buna Am urmatoarea speta la care ma tot gadnsec pentru a-i gasi solutia optima si legala de rezolvare a acesteia . Doresc sa numesc o persoana ... (vezi toată discuția)
Refuzul unei decizii de numire carolina_22 carolina_22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.prin reorganizarea unei institutii publice in regulamentul de organizare si functionare ... (vezi toată discuția)
Angajare intr-o institutie publica rodicamedcont rodicamedcont Sunt angajata intr-o institutie publica in functia de economist IA. In urma cu ceva timp contabilul sef al institutiei si-a dat demisia. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)