avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare intr-o institutie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare intr-o institutie publica

Sunt angajata intr-o institutie publica in functia de economist IA. In urma cu ceva timp contabilul sef al institutiei si-a dat demisia. Avand in vedere ca indeplineam conditiile de studii, vechime in munca si in specialitate impuse de acest post am fost numita sa exercit cu caracter temporar functia de contabil sef, indeplinindu-se toate conditiile impuse de lege privind inregistrarea in REVISAL. Ulterior a fost organizat concursul pentru ocuparea postului de contabil sef, concurs la care am participat si in urma caruia am fost declarata admisa. Intrebarea pe care vreau sa v-o adresez este urmatoarea: este necesara incetarea contractului individual de munca si incheierea altuia nou sau, in temeiul art. 41 din Codul muncii, se incheie un act aditional la contractul meu de munca in baza deciziei de numire in functie cu modificarea clauzelor privind felul muncii si salariul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 10 Noiembrie 2014
Nu este necesara incheierea unui nou c.i.m., se poate modifica cel vechi.

Insa practica institutiilor bugetare este cea mentionata de dvs. , incetarea c.i.m. vechi si incheierea unuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pentru ocuparea unui post intr-o institutie publica raluca.neagu88 raluca.neagu88 Daca in prezent lucrez intr-o institutie publica pe perioada deteminata pe un post de referent insa doresc sa sustin un concurs pentru ocuparea altui post, ... (vezi toată discuția)
Cand se înregistreaza in revisal ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Un coleg economist a promovat concursul de ocupare a postului de contabil șef. Directorul a spus ca: - contractul de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dumi32 dumi32 Buna seara, in cazul in care un salariat angajat pe perioda nedeterminata intr o functie de executie este numit pe o perioada de 60 de zile in functie de ... (vezi toată discuția)