avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie contract inchiriere

Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea:Daca am incheiat un contract-cadru de inchiriere a unui imobil si nu am reusit sa declar in termenul legal acest lucru la fisc, fara intentie, si doresc totusi sa inregistrez acest contract (incheiat in forma simpla intre mine si chirias, fara clauze) cum pot intra in legalitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:51, 3 Noiembrie 2014
Daca il înregistrați peste termen, veti plăti o amenda.
va duceti si va inregistrati dar veti plati o amenda plus impozitul de la momentul inchirierii pana in prezent plus penalitatile de intarziere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere - amenda inregistrare cu intarziere lylyan lylyan Buna ziua Un contract de inchiriere locuinta - persoana fizica, incheiat in luna septembrie nu a fost inca inreg la fisc. Care este amenda pentru inreg. cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit Iovanca Iovanca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: este vorba despre un contract de inchiriere intre 2 persoane juridice. Chiriasul nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)