avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Storcator in garantie defect, reparat de 2 ori
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Storcator in garantie defect, reparat de 2 ori

In 10.09.2014 am achizitionat un storcator Moulinex pentru legume si fructe, pt. mine a fost esential sa stoarca legume zilnic, min. cca.1-1,5 litru / zi (pentru ”tratament” de cancer).
S-a defectat deja de 2 ori, s-a trimis in service in alt oras! de catre magazin, timpul pierdut cate 10 zile / interventie. După ce l-am adus acasa a doua oara, peste o zi s-a stricat a treia oara. Mentionez ca am nevoie de storcator zilnic, obligatoriu, deci am pierdut total 20 zile vitale pentru mine+nervi, pentru ca aparatul era in service.
Intrebare:
1. storcatorul s-a defectat deja de 3 ori, accept sa se trmita a treia oara in service?
2. sau pot deja, dupa doua interventii, sa solicit restituirea banilor? M-a costat 490 lei, este o suma importanta pentru mine.
Nu doresc schimbarea produsului cu unul identic, vreau banii inapoi si sa cumpar unul de calitate. Pot sa solicit acest lucru, daca da cand?
Si care este baza legala pentr asta?

La magazin mi se spune ca pana cand cei de la service nu specifica ca produsul nu se poate repara, ei nu pot face nimic, e adevarat? Dar pana cand?Pana cand iese din garantie? Nu de aia l-am achizitionat sa tot il trimit la reparat.
Cel mai recent răspuns: sacko , utilizator 10:16, 3 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service, garantie produs maresaldeflota maresaldeflota Buna ziua am achizitionat un robot de bucatarie Gorenje ,care a avut de la inceput probleme la vasul care storcea fructele, mai exact la partea care invarte ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs in garantie adi21 adi21 Buna ziua, Am achizitionat o sura de calculator acum cateva luni. Aceasta sursa s-a defectat in garantie, drept urmare a fost inlocuita. Sursa inlocuita ... (vezi toată discuția)
Produs defect, problema inlocuire MariusPC MariusPC In data de 9.02.2011 am achizitionat o masina de spalat de la Altex , in urma folosiri produsului am constatat ca masina are un defect si anume in timp ce ... (vezi toată discuția)