avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca de rang 2
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca de rang 2

Buna ziua,

Aveti idee ce suma as obtine punind ipoteca de rang 2 pe un apartament care valoreaza 60,000 eur - in conditiile in care deja a fost ipotecat pentru 40,000 eur (mai sint 30,000 eur de platit) - poate la o banca mai slabuta?

Am sanse sa iau macar 10,000 eur?

Proprietari: tatal meu (63 de ani) cu venituri dintr-o SRL - si eu (37 ani), cu ceva probleme la Biroul de Credit, nu sume mari- dar pe care le platesc constant

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: IuliaPopescu , utilizator 08:25, 6 Noiembrie 2014
Intai vedeti ca aveti o interdictie de grevare in prima ipoteca, nu cred ca prima Banca va va da avizul sa ipotecati la alta banca , poate instituiti ce a de a doua ipoteca tot la aceeasi banca.
Multumesc - sper sa reusesc o refinantare. Cei de la banca unde am creditul nu sint foarte flexibili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar IuliaPopescu IuliaPopescu V-as ruga un sfat in urmatoarea situatie: 2 persoane intra in posesia unei mosteniri, sa zicem un apartament. In situatia in care cei doi sint pe lista ... (vezi toată discuția)