avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie de buna executie

Buna ziua,

Acum 2 ani eram reprezentantul unei sucursale a unei firme italiene care castigase un contract cu Consiliul Judetean X dar, intrand in faliment, ni s-a luat contractul. In conturile Trezoreriei au ramas circa 60.000 euro despre care nimeni nu ne-a notificat ca ar fi fost ceruti in garantarea lucrarilor (de altfel, neincepute).

Sucursala fiind inchisa, cum putem sa mai recuperam banii?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2014
mykedany, utilizator
Pe cale judecătorească !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita consiliu local peterman peterman am si eu nevoie de ajutor. am formulat o ordonanta de plata, R -societate comerciala, P-consiliul local x. instanta a admis ordonanta si a obligat consiliul ... (vezi toată discuția)
Faliment citi financial ? mancipri mancipri stiti cumva ; banca citi financial a dat faliment ? ce se intampla ? in brasov nu mai au nici un sediu. am datorie la ei si nu am unde plati . ce pot face ? eu ... (vezi toată discuția)
Disparitie patroni italieni firma lohn monicalirca monicalirca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Cum poate fi trasa la raspundere o firma X ai carei patroni sunt cetateni italieni, desfasoara o ... (vezi toată discuția)