stiti cumva ; banca citi financial a dat faliment ? ce se intampla ? in brasov nu mai au nici un sediu. am datorie la ei si nu am unde plati . ce pot face ? eu nu am unde plati si daca au dat cumva faliment ma executa silit cu toata suma ?
Nu au cum sa va execute pe toata suma atata vreme cat nu este scadenta toata suma datorata.
O solutie ar putea fi aceea de a ii notifica la sediul central precum si la sediul filialei la care ati facut contractul de credit.
Am inteles ca nu mai au nici un sediu in Brasov. :)
Trebuie insa sa intelegeti si dvs. ca potritvit contractului dvs. cu ei toata corespondenta se poarta la sediul indicat de ei in contract ..... in masura in care isi schimba sediul au obligatia de a va incunostiinta in caz contrar notificarile fiind valabile pentru sediul pe care l-au comunicat in contract.
Pentru a fi pe deplin diligent va sugeram sa notificati si sediul central.
Din momentul in care i-ati notificat nu va mai pot imputa neplata dat fiind ca dvs. i-ati pus in intarziere deja ...
va multumesc . am inteles .mai am totusi o intrebare : daca aveam banii mei in cont la ei in cazul unui faliment nu ii mai vedeam ....dar , daca banca da faliment mai sunt obligat sa platesc ?
In februarie 2009 Citibank Romania a fost desfiintata, impreuna cu majoritatea sucursalelor. Activitatea a fost preluata de Citibank Europe PLC Dublin Sucursala Romania (care are acelasi sediu central ca vechea Citibank Romania: Bucuresti, Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 8 etaj 1 sector 1 cod postal 11742).
Factura proforma achitata
reby
In urma cu un an am achitat o factura proforma insa pana in prezent furnizorul nu mi-a livrat marfa si nici nu vrea sa-mi returneze banii. Pot formula o cerere ... (vezi toată discuția)
Hotarare
ralu_k23
Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o:
Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)