avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment citi financial ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment citi financial ?

stiti cumva ; banca citi financial a dat faliment ? ce se intampla ? in brasov nu mai au nici un sediu. am datorie la ei si nu am unde plati . ce pot face ? eu nu am unde plati si daca au dat cumva faliment ma executa silit cu toata suma ?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:28, 20 Iunie 2009
In cazul in care a dat faliment solicitati banii de la fondul de garantare. Din cate stiu in 60 de zile va returneaza banii in limita a 60.000 euro.
Din ce spune colega insa .. nu este vorba de nici un faliment.
In cazul unui faliment nu inseamna ca nu veti mai platii banii luati de la banca. In acest caz lichidatorul se va ocupa de recuperarea debitelor.
Fondul de garantare priveste depozitele, or aici e vorba de un credit.

In tot cazul, nu e vorba de niciun faliment, desi nu e corect si normal ca nu v-au notificat de modificare, dupa cum nu si-au actualizat nici site-ul. Sfatul meu ar fi ca macar sa dati un telefon la sediul central din Bucuresti si sa intrebati ce s-a schimbat si cum platiti in continuare. Nu uitati sa solicitati aceasta informare si in scris.
va rog sa ma ghidati si sa -mi spuneti daca pot gasi pe net cele afirmate de dvs. in sensul desfiintarii citi financial.... daca citifinancial s-a desfiintat fiind preluata de citibank europe plc dublin , nu era de datoria lor sa ma notifice in acest sens ? de fapt eu am o datorie la citifinancial nu la citibank europe plc dublin . ce fac ? este valabila plata catre noua banca sau ma trezesc cu vre-un pocinog ?
A fost o restructurare intra-grup cu preluarea automata a activitatii, nu a societatii vechi. Datoria dvs ar trebui sa fi fost automat transferata, insa nu strica sa cereti explicatii in scris, asa cum am mai spus. Era datoria lor sa va notifice, intr-adevar, dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca- credit persoanajuridica intrata in insolventa mihaidraghicescu61 mihaidraghicescu61 Am contractat un credit pe firma de la banca,dupa 5 luni firma a intrat in insolventa in forma simplificata.Va rog s-mi spuneti cum se va achita creditul ramas ... (vezi toată discuția)
Hotarare ralu_k23 ralu_k23 Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o: Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)
Factura proforma achitata reby reby In urma cu un an am achitat o factura proforma insa pana in prezent furnizorul nu mi-a livrat marfa si nici nu vrea sa-mi returneze banii. Pot formula o cerere ... (vezi toată discuția)