Buna seara . am lucrat la o societate timp de 3 ani in care 2 din acestia tb sa imi plateasca diurna . am demisionat din aceasta firma si tb sa recuperez suma ...ce pot face stiind ca firma este in insolventa?
va multumesc .
salut...am lucrat in perioada dec 2010-mai 2014in care dec 2010 -feb 2012 nu am benificiat de diurna ptr ca primeam bonuri de masa si nu stateam in tara.
Va puteti adresa ITM-ului in raza caruia isi are sediul social acel angajator si/sau promova o actiune in instanat impotriva acestuia - actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul si este scutita de plata taxelor judiciare.
Atentie , insa ca in cazul promovarii unei actiuni in instanta nu mai puteti recupera decat drepturi din luna noiembrie 2011 si pana in prezent.
Drepturile aferente anului 20101 si pana la luna octombrie nu le mai puteti recupera, dreptul la actiune fiind prescris.
Diurna blocata
florinm2
buna dimineata,am lucrat pana de curand la o firma din romania dar am desfasurat activitatea in comunitate ca sofer am demisionat si in urma demisiei mi sau ... (vezi toată discuția)