avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii de efectuarea garzilor in unitatile sanitare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii de efectuarea garzilor in unitatile sanitare publice cu profesiunile de biologi, biochimisti si chimisti

Buna seara !
Doresc sa va intreb, care Lege in vigoare si cu ce articol reglementeaza obligativitatea efectuarii garzilor in unitatile sanitare publice de catre biologi, biochimisti si chimisti in primii 4 ani de munca in sistemul sanitar, inainte de obtinerea unui grad de specialitate intr-una din specialitatile: hematologie, biochimie, imunologie, etc., fara supravegherea unui cadru de specialitate in medicina de laborator ?
Va multumesc frumos si va doresc o seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 4 Noiembrie 2014
Art.34 In linia de garda organizata in specialitatea medicina de laborator pot fi inclusi si biologii, chimistii si biochimistii cu norma de baza in laboratorul de analize medicale.
(Regulament privind timpul de munca, organizarea si efectuarea garzilor in unitatile publice din sectorul sanitar, aprobat prin Ordinul ministrului sanatatii nr. 870/2004, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 671 din 26 iulie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Am profesia de biolog si lucrez intr-un laborator de analize medicale in departmentul de anatomie patologica. La semnarea contractului am ... (vezi toată discuția)
Garzi medicina interna sviderka sviderka Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)