avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune comanda OLX
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune comanda OLX

Buna ziua ! Am comandata de pe olx.ro un display de samsung galaxy S4, expeditorul, m-a asigurat ca produsul este perfect functional , ba chiar a mentionat ca e nou , ca e primit din Germania, iar in urma primirii coletului, cand am facut proba acesta nu era functional, era spart (era intact ca si aspect, dar ca pe interior era spart ) nu se vedea aboslut nimic clar, decat 2 3 dungulite ! Am vorbit cu expeditorul , iar acesta mi-a spus ca a trimis un display functional , si ca sa vad ce pot rezolva cu firma de curier,sau sa merg la OPC, pentru ca mai mult ca sigur e vina lor. Eu tind sa nu cred ceea ce zile el, pentru ca acesta a fost ambalat cum trebuie si era mentionat si pe el fragil. Ce e de facut in acest caz? Va multumesc foarte mult daca ar putea cineva sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: icealinutza , utilizator 06:30, 17 Noiembrie 2014
Maine o sa fac sesizarea la politie, in 2 zile am gasit foarte multe informatii, adresa de facebook, prieteni din retea si numere de telefon, locatia , posibil si numele adevarat, poze cu ei, acum sper sa se sesizese si sa se implice putin nu doar pentru a fi despagubit eu, dar poate au mai fost si altii care sunt in situatia mea , si vor mai fi ! Desi astazi un ofiter nu mi-a dat prea mari sanse, eu totusi incerc sa se faca dreptate ! Si as mai avea de metionat ca inainte de a desface coletul prietena mea m-a filmat in tot acest timp.. de la desfacere pana la monetul cand am ajuns la concluzia ca e defect ! Am si o conversatie telefonica in care se cam da de gol singur in anumite momente.
In lumina informatiilor obtinute de dvs. va fi mult mai usor de demonstrat excrocheria, astfel ca organele de cercetare vor putea urmari si prinde acest grup infractional.
Va multumesc foarte mult de incurajare! O sa va mai tin la curent
Am depus plangere la politie .. si in aproximativ 5 minute l-au gasit. Poza din baza lor de date, era aceeasi ca si pe facebook, un comisar a luat legatura telefonica cu el , dar acesta a refuzat sa vorbeasca. Mi-a spus ca o sa incerce "teparul" sa ia legatura cu mine , pentru a ajunge la o intelegere ( sa imi restituie suma in schimbul retragerii plangerii). Mi-a recomandat ca data viitoare sa nu mai comand de pe olx produse de genul. Avantajul meu este ca am martori , inregistrare video, si convorbire telefonica. Stiti in cat timp o sa fie citat daca eu am depus plangerea miercuri? Daca o sa fie proces unde se va desfasura? In Iasi orasul unde locuiesc eu, sau in alta parte el fiind din Brasov
Cercetarea penala se va desfasura in Iasi, ceea ce inseamna ca faptuitorii ar trebui sa dea declaratiile, tot aici.
Intrucat anumite acte de urmarire penala se vor desfasura in afara razei teritoriale (Brasov), procurorul poate dispune efectuarea lor prin comisie rogatorie sau delegare.
Cu alte cuvinte, comisia rogatorie inseamna ca faptuitorii pot fi anchetati de organele de cercetare din Brasov, urmand ca dupa efectuarea cercetarii, sa trimita actele celor din Iasi.

Alte discuții în legătură

Inselaciune olx am comandat un telefon prin olx, cu plata ... curatedby curatedby URGENT inselaciune olx Am comandat un telefon prin olx, cu plata ramburs, colet cu verificare. Astazi a ajuns. Telefonul se presupunea ca este nou, pe colet ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune pe olx mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.am vazut pe olx,ca cineva are la vanzare o moneda de argint.am negociat cu vanzatorul ,ne-am inteles la pret si mi-a spus ca o trimite prin posta. ... (vezi toată discuția)