Buna ziua ! Am comandata de pe olx.ro un display de samsung galaxy S4, expeditorul, m-a asigurat ca produsul este perfect functional , ba chiar a mentionat ca e nou , ca e primit din Germania, iar in urma primirii coletului, cand am facut proba acesta nu era functional, era spart (era intact ca si aspect, dar ca pe interior era spart ) nu se vedea aboslut nimic clar, decat 2 3 dungulite ! Am vorbit cu expeditorul , iar acesta mi-a spus ca a trimis un display functional , si ca sa vad ce pot rezolva cu firma de curier,sau sa merg la OPC, pentru ca mai mult ca sigur e vina lor. Eu tind sa nu cred ceea ce zile el, pentru ca acesta a fost ambalat cum trebuie si era mentionat si pe el fragil. Ce e de facut in acest caz? Va multumesc foarte mult daca ar putea cineva sa ma ajute.
Stiu ca eu sunt parte vatamata.. dar poate da vina pe alcineva ..spunand ca a trimis obiectul functional? Eu cred ca ar trebui sa si demonstreze in cazul asta . Multumesc
Lnselaciune pe olx
mariusbt1
buna ziua.am vazut pe olx,ca cineva are la vanzare o moneda de argint.am negociat cu vanzatorul ,ne-am inteles la pret si mi-a spus ca o trimite prin posta. ... (vezi toată discuția)