avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil atribuit in natura -sulta achitata- cum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil atribuit in natura -sulta achitata- cum procedez sa figureze pe numele meu?

buna seara.In urma cu cativa ani am cumparat un apartament de la parintii mei(in aceasta perioada eram casatorit )la scurt timp am divortat.casatoria a fost facuta in romania iar divortul in spania.la partaj eu am ramas cu apartamentul din romania si alt impobil in spania despagubind cealalta parte cu o suma de bani.
acum doresc trece apartamentul pe numele meu .Unde ma pot adresa si ce acte trebuiesc?(am hotararea judecatoreasca tradusa si legalizata unde specifica ,ca acest apartament este al meu)multumesc
Cel mai recent răspuns: vicente73 , utilizator 15:55, 4 Decembrie 2020
Divortul cum s-a facut? Unde? In instanta?
aveti hotararea care arata ca imobilul este pe numele dvs, acum faceti cadastrul si intabularea pe numele dvs
in instanta in spania
multumesc frumos.aveti idee cam cat poate costa cadastru si intabularea
In jur de 1000 lei (250 eur), de la caz la caz, mai mult sau mai putin.

Alte discuții în legătură

Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe teritoriul ... vicente73 vicente73 Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe teritoriul Spaniei (căsătoria era efectuată în România).După încheierea divorțului prin hotărâre ... (vezi toată discuția)
Divort Vasilica-Irina Vasilica-Irina buna ziua.Am fost casatorita in deva si mam mutat in spania unde mi-am luat avocat si am divortat in lipsa sotului pt ca nu a fost de gasit in romania ... (vezi toată discuția)
Buna seara.in urma unui proces de divorț și de partaj efectuat ... vicente73 vicente73 Buna seara.in urma unui proces de divorț și de partaj efectuat pe cale amiabilă am rămas cu un apartament în România (procesul a fost efectuat în ... (vezi toată discuția)