Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe teritoriul Spaniei (căsătoria era efectuată în România).După încheierea divorțului prin hotărâre judecătorească eu am rămas printre altele cu un apartament care l-am cumpărat de la părinți mei.in acest moment eu doresc să-l vând numai că nu pot deoarece cei de la registru nu accepta(apartamentul încă figurează în registru pe numele la amândoi)eu am recunoscut divorțul pe teritoriul statului român .actele din tribunalul spaniol sânt traduse legalizate si apostillate.in cazul asta pentru a reuși să-mi vând apartamentul ce demersuri trebuie sa fac?(recunoașterea divorțului o am,figurez pe numele de fată,)
Divorțul ca divorțul dvs va trebui sa faceți partajul bunului respectiv,sa dovediți cs ati avut o contribuție mai mare sau exclusivă la dobândirea bunului.Daca a avut si sotul o contribuție atunci acesta va trebui despagubit .Contactați un av e o discuție ce necesită o consultație.
Buna ziua.partajul este făcut în Spania.am fost de acord și am semnat împărțirea bunurilor(eu rămânând cu apartamentul și în același timp despăgubindul pe el cu o cantitate de bani într-un timp limitat)aceasta sentința a partajului este tradusă legalizata și apostillata