avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe teritoriul ...

Buna dimineața.in urma cu ceva timp am divorțat pe teritoriul Spaniei (căsătoria era efectuată în România).După încheierea divorțului prin hotărâre judecătorească eu am rămas printre altele cu un apartament care l-am cumpărat de la părinți mei.in acest moment eu doresc să-l vând numai că nu pot deoarece cei de la registru nu accepta(apartamentul încă figurează în registru pe numele la amândoi)eu am recunoscut divorțul pe teritoriul statului român .actele din tribunalul spaniol sânt traduse legalizate si apostillate.in cazul asta pentru a reuși să-mi vând apartamentul ce demersuri trebuie sa fac?(recunoașterea divorțului o am,figurez pe numele de fată,)
Cel mai recent răspuns: vicente73 , utilizator 16:32, 3 Decembrie 2020
Divorțul ca divorțul dvs va trebui sa faceți partajul bunului respectiv,sa dovediți cs ati avut o contribuție mai mare sau exclusivă la dobândirea bunului.Daca a avut si sotul o contribuție atunci acesta va trebui despagubit .Contactați un av e o discuție ce necesită o consultație.
Nu se înțelege dacă ati facut partaj...nu aveati cum sa-l faceti in Spania pt bunuri din Ro.consultati un avocat
Buna ziua.partajul este făcut în Spania.am fost de acord și am semnat împărțirea bunurilor(eu rămânând cu apartamentul și în același timp despăgubindul pe el cu o cantitate de bani într-un timp limitat)aceasta sentința a partajului este tradusă legalizata și apostillata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.in urma unui proces de divorț și de partaj efectuat ... vicente73 vicente73 Buna seara.in urma unui proces de divorț și de partaj efectuat pe cale amiabilă am rămas cu un apartament în România (procesul a fost efectuat în ... (vezi toată discuția)
Imobil atribuit in natura -sulta achitata- cum procedez sa figureze pe numele meu? vicente73 vicente73 buna seara.In urma cu cativa ani am cumparat un apartament de la parintii mei(in aceasta perioada eram casatorit )la scurt timp am divortat.casatoria a fost ... (vezi toată discuția)
Imputernicire spania lucianlaw lucianlaw am o imputernicire emisa de un notar din Spania prin care sunt mandatat de un tert sa efectuez vanzarea unui imobil. Am tradus acest document si am ... (vezi toată discuția)