avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

Eu am cumparat o casa cu curte in 1987 cu 841 metri patrati,atunci nu se facea acte pe teren decat 250 metri patrati ,in anul1994 conform legii 18 am primit titlul de proprietate pentru 841 metri patrati ,acum dupa noua lege a proprietetii mostenitorii (fostul proprieter a decedat neavand pretentii cat a trait la acest teren ) vor sa mi anuleze titlul de proprietate si sa mi lase numai 250 metri patrat .As vrea sa stiu daca au acest drept.

Alte discuții în legătură

Titlu deproprietate valerica valerica Buna ziua .Eu am cumparat o casa cu curte in 1987 cu 841 metri patrati,atunci nu se facea acte pe teren decat 250 metri patrati ,in anul1994 am primit titlul ... (vezi toată discuția)
Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog aty86 aty86 salut. vreau sa iau pe cineva in intretinere si sa fac cu aceea persoana un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere problema este ca ea are casa pe ... (vezi toată discuția)