avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

salut. vreau sa iau pe cineva in intretinere si sa fac cu aceea persoana un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere problema este ca ea are casa pe un teren de 1000 de metri patrati doar ca ea are un act de mostenitor pe 250 de metri patrati intre timp fara sa imi dau seama am facut actele cadastrale iar cine lea facut mia spus k poate sa imi faca doar pe 500 de metri patrati si am zis bun si asa dar cand am fost la notar sa facem actul de vanzare cumparare acesta ma refuzat spunandu-mi k baba nu are decat 250 de metri si nu inteleg din moment ce primaria mia dat toate actele pe 500 de metri patrati. sa merg la alt notar? are actul de mostenitor facut in 1987 are vreo importanta? pt k stiu k pe vremea aceea nu se dadea loc de casa decat 250 de metri patrati! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:33, 16 Iulie 2010
buna ziua .
nu puteti face act cu doamna in cauza decat pt . terenul intabulat pe numele dansei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate Eu am cumparat o casa cu curte in 1987 cu 841 metri patrati,atunci nu se facea acte pe teren decat 250 metri patrati ,in anul1994 conform legii 18 am primit ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare johnny82drs johnny82drs o intrebare din nou nu stiu cum sa explik mai exact dar incerc tot posibilul . tatal meu a cumparat o casa in anul 1987 cu chitanta de mana vanzatorul avea in ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)