avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... teroare in casa socrului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

teroare in casa socrului

Buna ziua,

Eu , sotul meu si copilul nostru traim in aceiasi casa cu socrii nostri de 12 ani. Socrul meu nu m-a suportat niciodata drept urmare au fost mereu comflicte cu injurii ( jugniri pe care nu le pot reproduce ) adresate mie,sotului si copilului meu . Ne ameninta tot timpul ca ne da afara din casa lui si ne cere tot timpul sa plecam , sotul a incercat de nenumarate ori sa-i explice sa-l linisteasca dar nu a fos posibil , socrul meu este genul acela de om care si-a terorizat familia si copii o viata . Soacra mea e o femeie deosebita nu am avut probleme cu dansa niciodata este de partea noastra. Vreau sa subliniez faptul ca in toti acesti 12 ani noi am investit in aceasta casa destul de mult pentru ca in momentul in care ne-am casatorit am inceput de la dat cu gled camerele , tras gaz , centrala , calorifere, conducta de canalizare , termopane, gresie , faianta si multe alte lucruri toate pe banii nostri pana la ultimul leu avem acte doveditoare pentru tot ce am cumparat si tot ce s-a investit aici . Mai mult decat atat socrul meu nu a mai muncit de la revolutie nicaieri a fost intretinut de copii si sotie fara a suferi de vreo afectiune fizica sica ca noi suntem obligati sa-l intretinem pt ca stam in casa lui ( ca si o chirie ) .Socrul meu spune ca nu ne-a pus el sa investim si din moment ce este casa lui nu mai avem ce sa facem sa recuperam investitia. Socrul meu nu este proprietar cu acte in regula pentru ca din cate am inteles de la soacra mea este un fel de mostenitor al parintilor lui , doar ca nu s-a facut nici o succesiune dupa parintii socrului meu , este adevarat casa a construit-o socrul meu impeuna cu soacra mea dupa ce au daramat casa veche a parintilor socrului meu , cand a construit casa parintii lui traiau . La aceasta succesiune ar fi trebuit sa participe si un nepot gradu 1, al socrului meu , si lui ii spune ca nu are drept aici, dar repet nu s-a facut nici o succesiune insa : impozit la primarie, gazele, lumina, impozit pe terenu din curte absolut tot figureaza socrul meu . Asadar noi traim un calvar de ani de zile , suntem in permanenta persecutati , jigniti, amenintati si santajati iar in ceea ce ma priveste personal am fost amenintata cu bataia de nenumarate ori de socrul meu , defapt daca nu intervenea soacra mea cred ca ma si lovea defata cu copilul meu minor , nu stim ce sa facem incotro sa mergem si cum sa reusim sa-l facem sa ne lase sa locuim aici sau sa ne recuperam investitia . Casa este cu etaj, eu locuiesc la etaj iar cumnatul meu ( fratele sotului ) la parter , si el este in aceiasi situatie ca si noi, si el a investit aici ( la parter ) , si noi si el avem acte doveditoare pana la cel mai mic surub sau sac de ciment luat pentru aceasta casa sau aceasta curte. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns !!!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:08, 4 Noiembrie 2014
mutati-va in alta parte si dati in judecata socrul pentru contravaloarea imbunatatirilor.
Multumesc pentru raspuns! Sa inteleg ca are voie / poate , sa ne dea afara din casa chiar daca am investit aici ?
Bineînţeles căare voie, nu v-a obligat să investiţi în proprietatea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mihaela_let mihaela_let Buna ziua Nu am mai scris de aproximativ 1 an pe acest forum, dar am incercat sa urmaresc pe cat se poate subiectele care ma interesau. Insa nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli renovare suprafete comune impartite la partaj? GGG1 GGG1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Locuiesc impreuna cu sotul intr-un imobil cu doua apartamente cu o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)